UCI настан во Серес

9-9-23 и 10-9-23

Меѓународен настан за велосипеди

Во Сере на 9-9-23 и 10-9-23 се одржа многу важен настан за моторџиите.

Настан на велосипедска трка под UCI уредно до градот во долината Свети Анаргирои.

Многу велосипедски тимови дојдоа на трка и многу посетители уживаа во гостопримството на Сере. 

 

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината