Најдете ја вашата рута во Серес

Serres Bike градска е-платформа

Оваа е-платформа е создадена од проектот Interreg „Велосипедски градови“

Изберете патување со велосипед за да ја видите општина Сере од поинаков агол

Патеки за креативни умови

Земете го или не вашиот велосипед со вас, посетете го Сере за алтернативен вид на посета.

Погледнете го лесен начин на живеење, видете, посетете и возете!

to go biking, poppy, leisure time-5178398.jpg

Доколку сакате да возите по планинарски патеки во близина на градот, можете да преземете велосипедски патеки долги 25 километри на вашиот мобилен телефон 

Прекрасни карактеристики

Серската велосипедска платформа нуди

16 правци - 4 општински области

Проектот Bike Cities креира планински правци од 25 километри во областа на општината, потпишува мапи и можете да ги преземете на вашиот мобилен телефон и да се прошетате!

Места за поправка

Овде можете да најдете каде можете да го поправите вашиот велосипед кога имате проблем! Основни поправки за помош. За останатото, можете да контактирате со продавниците за велосипеди за да имате каква било услуга што можеби ви треба.

Паркинг за велосипеди

Најдете и каде можете да паркирате во градот и да го организирате вашиот план за посети или пазарење.

Продавници за велосипеди

Многу продавници за велосипеди можат да ги поддржат вашите потреби за возење велосипед или нешто што можеби ви треба.

Велосипедски клубови

Ви требаат експерти? можете да контактирате со клубовите за какви било совети или совети за водич. Тие организираат многу патувања за да можете да им се придружите.

Туристички атракции

Посетете ги со вашиот велосипед сите атракции на вашиот начин. Запознајте ги прекрасните знаменитости, историјата, религијата во Сере и зошто да не се придружите на Serres Racing Cirquit за возење со мотор!

„Првпат учествуваме на трката на UCI во Серес. Местото е неверојатно, посакуваме да можеме да учествуваме секоја година!
Теодоридис Ѓорѓи
Член на EPSMATH
mk_MK
Прескокнете до содржината