Стапи во контакт

Контакт

Испратете ни порака

Детали за контакт

Телефон

23213 50100 / 2321 350546

Е-пошта

dserron@serres.gr turistikos@serres.gr

Адреса

Општина Серес - Управна зграда 1 К.Караманли ул. Сер Централна Македонија, Грција

mk_MK
Прескокнете до содржината