Погледнете го нашиот

Област Б - долина Агиа Варвара / планински правци со градови со велосипеди

Втората планинска област Bike Cities - Сина рута

долината Аја Варвара
Чинари и липи се наведнуваат, како да сакаат да ги заштитат децата. Зелената долина со високите дрвја, покрај градот Серес, станува идеално место за нивно играње….

Можете да велосипедите во многу убава област сè до селото Хрисопиги 

Националниот стадион во Серес

Викендот на 9 и 10 јули 2022 година се одржа Панхеленско првенство во атлетика до 20 години во прекрасниот и реновиран Национален стадион во Серес. Импресивни трки, одлични перформанси.

Опрема за вежбање на отворено

Во Серес се доизградува парк со опрема за вежбање на отворено. Станува збор за уникатен парк лоциран во Серес, во долината на Аја Варвара кој е реализиран во соработка на општината со ДЕДА и целта е сите жители на Сере да можат да спортуваат.

Поддржано од Викилок
Поддржано од Викилок
Поддржано од Викилок
Поддржано од Викилок
Поддржано од Викилок
mk_MK
Прескокнете до содржината