Најдете ја вашата рута во Серес

Паркинг за велосипеди

Оваа е-платформа е создадена од проектот Interreg „Велосипедски градови“

Стојалка за велосипеди 5-10 седишта

Багажник за паркирање велосипеди, пет (5-10) места.

 

Технички опис 

Полиците за велосипеди ќе бидат изработени од челични цевки и ќе се состојат од полукружни цевки со дијаметар од 60 cm, поставени во парови (на растојание од 12 cm) додека растојанието помеѓу паровите ќе биде 20 cm. Лаците ќе бидат заварени на две челични водилки со пресек PI. Лаците ќе формираат агол од 90 ° со водилките. Горенаведената структура ќе биде обоена со електростатска боја од RAL нијанса во боја по избор на општината 

mk_MK
Прескокнете до содржината