Конференција во Серес

Општина Серес ве поканува на својата конференција за прекуграничен проект за велосипедски градови

Општина Серес ве поканува на својата конференција за прекуграничен проект за велосипедски градови чија цел е развој на велосипедскиот туризам со учество на претставници научни, спортски и стручни тела.
Среда, 25 октомври 2023 година во 11:00 часот
Хотел Филипос Ксенија Хотел (Агиа Софија 1, Серес).

ЗВУЧНИЦИ

д-р Фотини Микики, општина Серес, координатор на проектот Bike Cities
Ана Христофориду, ENATEAM, технички проектен консултант за општина Серес
„Презентација на акциите на проектот за велосипедски градови“
Атанасиос Калатас, директор на КДВМ на ПКМПЕ Серон
„Презентација на акциите на КДБМ: придобивки и заклучоци“
д-р Константинос Александрис, претседател ТЕФАА АУТХ (Солун), претседател
Грчко научно здружение за управување со спорт и рекреација
„Велосипедски туризам: трендови и перспективи“
Георгиос Теодоридис, претседател на Здружението „МАЧИТЕС“ и член на Управниот одбор на ЕПС
Македонија-Тракија
„Велосипедизам во Серес и можност за развој на велосипедски туризам“
Василиос Хортомарис, Дипл. Градежен инженер, дипломиран ТЕФАА
„Развојот на ориентирањето во Серес“
Киријаки Анастасијаду, докторски кандидат TEFAA APTth. (Серес)
„Придонесот на планирањето на услугите во развојот на патиштата
на спортски туристички настани“
Александрос Фрагудис, инструктор ИЕК Серес – канцелариски менаџер
на Серес меѓуградски автобуски превоз
„Туристичка инфраструктура во префектурата Серес“

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината