Неколку зборови

За нас

„Проект кофинансиран од Европската Унија и националните фондови на земјите учеснички“.

Мрежа за велосипедски градови за велосипеди, е-велосипеди итн

Проектот BIKE CITIES има за цел да создаде заеднички велосипедски туристички идентитет за да се насочи кон нов перспективен сектор и преку иновативна платформа и мрежни активности за развој на туристички услуги ориентирани кон велосипеди со цел да се подобри прекуграничниот туристички производ и да се подобри туризмот во област.

Корисници на проектот

  • Општина Серес
  • Центар за доживотно учење на Регионот Централна Македонија 
  • општина Струмица
  • Промо идеја
Повеќе за проектот

Броевите зборуваат сами за себе

Партнери
0 +
Обуки
0 +
Главни настани
0
Вело парк
0 +
Km Планински правци
0 +
Места за поправка на велосипеди
0
mk_MK
Прескокнете до содржината