Конференција во Серес

Општина Серес ве поканува на својата конференција проект за прекугранични градови на велосипеди Општина Серес ве поканува на својата конференција прекугранични велосипедски градови ...
Прочитај повеќе →

UCI настан во Серес

9-9-23 и 10-9-23 Меѓународен настан за велосипеди Во Сере на 9-9-23 и 10-9-23 се одржа многу важен настан за моторџиите. Велосипедска трка ...
Прочитај повеќе →

Откријте ги најдобрите патеки за велосипеди во Серес: Водич за туристи и локални жители

Совршена дестинација за љубителите на велосипеди Ако барате уникатна дестинација за истражување на две тркала, не гледајте подалеку од Серес! Нашите ...
Прочитај повеќе →

Откријте ја најдобрата патека за велосипеди во Серес и истражете ги скриените скапоцени камења на Грција

Вовед Планирате патување во Грција? Погрижете се да го додадете Серес во вашата маршрута! Оваа мала општина е скриен скапоцен камен во ...
Прочитај повеќе →

Откријте го Серес: Врвен водич за истражување на најдоброто од нашата општина на две тркала

Вовед Дали сте подготвени да го видите Серес од поинаква перспектива? Потоа, качете се на вашиот велосипед и подгответе се да истражите сè што е нашата прекрасна општина ...
Прочитај повеќе →
mk_MK
Прескокнете до содржината