Б7 в област планински велосипедски правци – Серес

[избрана_слика]
Преземи
Преземањето е достапно до [датум на истекување]
  • Верзија
  • Преземи 2
  • Големина на Фајлот 5,45 KB
  • Број на датотеки 1
  • Креирај датум 24 септември 2023 година
  • Последно ажурирано 24 септември 2023 година

Б7 в област планински велосипедски правци - Серес

Општина Серес . Планински велосипедски правци мапирани, исчистени и потпишани во рамките на проектот Велосипедски градови. Оваа планинска велосипедска патека е поврзана со главната асфалтна патна мрежа за да можете лесно да го изберете вашето патување и точките од интерес што треба да ги посетите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината